Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Unfair

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder helt bestemt som om der er sket en fejl, tal med din lærer. Man skal virkelig være dårlig for at få 02, og det kan ikke passe, med det du fortæller. Held og lykke med det, og vildt fedt du er glad for tysk. Man møder så få elever, der ikke brokker sig hver vågent sekund over tysk!

  • Anonym

snak med din lærer om hvorfor du fik 02. hvis du stadig tænker det er pga. at hun ikke kan lide dig kan du spørge en anden tysklærer på skolen om hun/han vil rette din opgave og fortælle at du følte du blev unfair bedømt af din egen lærer. hvis den lærer giver dig en meget højere karakter så kan du jo snakke med skolelederen for så er der jo noget helt galt

  • anonym, Pige, 15 år

Hej
Det jeg synes du skal gøre er at tale med din lærer. Så kan du få svar på hvorfor du har fået den karakter, og hvad du så kunne bedre i hendes mening.
Det er meget forskelligt fra lærer til lærer hvad de giver. Jeg fik engang 4 i kristendom vi fik ny lærer og så gik det op til 10.
Husk også at dette kun er 8. Klasse og derfor ikke gældende for noget.
Men jeg synes at du skal tale med din lærer lige meget hvad.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat