Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

No friends

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære piger tusind tak for hjælpen, jeg vil følge jeres råd. Jeg er meget glad for at i svarede så hurtigt, for har virkelig været desperat. Det er også rart at vide at det ikke kan gå helt galt hvis jeg flytter skole, hvis det andet ikke virker <3. Endnu engang tak for hjælpen <3. Jeg spørger også nogen gange om vi kan være sammen<3 det virker bare som om de ikke vil være sammen med mig, fordi jeg ikke er en af de populære 🙁
Kh pigen der skrev brevet

  • Pigen der skrev brevet, Pige, 11 år

Hejsa
Jeg forstår godt dit problem. Jeg synes at du skal prøve at arrangere nogle aftaler hvor i kan være sammen. Jeg synes at du skal give det et forsøg mere, inden at du træffer din beslutning om at skifte skole. Du kunne spørge om de ville være sammen og måske bage en kage eller gå en tur og snakke, sådan så du tager ansvaret for at mødes, hvis de andre ikke gør, og når de er sammen kan du måske spørge om du må være med <33 Så kan du se om det bliver bedre. Eller også kan du se om der er nogle andre du kan blive, eller er venner med at du kan være sammen med❤️. Jeg tror at det er en god ide at snakke om det, selvom at du føler at der ikke er noget at snakke om. Måske kommet du i tanke om nogle muligheder og tanker som du ikke har overvejet. Held og lykke! Vælg det, der gør dig glad : )

M.v.h pige 13 år <33

  • Hillo💖, Pige, 13 år

Jeg skifted skole og det hjalp mig rigtig maget. Jeg fik nye venner og det er rigtig sjovt. Hvis du gerne vil syns jeg at du skjal gør det. Altså hvis du ik har det got i din skole. Tal med din venner om det og forklar din føelser for dæm inden at du træfer din beslutning 🙂

Hilsen: mig❤️

  • Sonja🌸, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat