Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mere end én gang har jeg set piger gå på toilettet to ad gangen

nysgerrig efter at vide hvorfor

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Det er helt almindeligt, det du har lagt mærke til. Jeg går også selv på toilet med veninder. Piger er bare mere fysisk tætte end drenge og vi er ikke så forskrækkede over at være sammen i mere intime situationer. Tænk på at vi jo også tit sover sammen, prøver tøj sammen, venindekysser og krammer osv. Og som du siger går mange også på toilet sammen. Vi er ikke så bange for at have bar numse og lave både stort og småt mens vores veninde er der, det er bare hyggeligt. Sådan er piger bare.

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat