Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Anderledes??

Alle i min klasse

kan ikke lide at lege eller lave ting

vi gjorde da vi var mindre

(og med mindre mener jeg for 1 år siden)

jeg føgler mig anderledes.

Fordi de andre ikke kan lide

at være sammen med familie eller søskene

hvad skal jeg gøre????

hilsen den anderledes.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej 12-årig pige ❤

Ja, du er sådan set anderledes, men på den gode måde.
Det er helt cool du venter med “pubertet halløj”.

Jeg er selv 11, og går med makeup, kun pga andre gør det…

Jeg synes generelt bare du skal være dig selv. De andre må synes hvad de vil, og du kan også tage en snak med din lærer om det, eller med dine forældre.

Husk!
Vi er der for dig, vi er sådan nogle slags venner der ikke kender hinanden.
❤❤❤

  • Vi er her alle for dig!❤, 11 år

Hej pige på 12,
Jeg har selv været i den helt sammen sitration. Jeg går i 8 klasse. Og skiftede skole da jeg skulle gå i 7 klasse. Den Klasse jeg går i nu, lad os klade den A. Og min gamle klasse B. I B var jeg meget anderlesed i 5 klasse var det slut med at lege. Der skulle man enten snakke om drenge eller spille fodboldt. Jeg ville ingen af tingende, Jeg kunne stadig godt lege. Både fantasi og gemmeleg osv. I A har vi leget næsten hele 7 klasse. Fangeleg ovs. A var helt min klasse. Jeg er selv så taknemmelig få at og havet fået sådan en, men det er jo ikke alle der har den muglihed. Mit råd til dig er, vær dog selv, selvom det er det alle siger, er det rigtigt. Folk vil komme til dig hvis du er selvsikker. Du kunne også selvfølgelig hoppe med på det ikke at lege, og så være dig selv derhjemme. Jeg ville dog ikke gøre det. Tro mig, det er ikke sjovt ikke at kunne være dig selv.

  • Den seje dreng B), Dreng, 15 år

Hey 💗
Jeg har det samme problem bare med mine venner. Men bare sige fuck det, fordi det ret cool at men stadig er lidt “barnlig” hvis man kan kalde det det.
Det føles svært, men man kan ikke gøre noget rigtig imod det jo.
Bare blive hvordan du er, måske ændrer de sin mening eller sådan, og hvis de ikke gør er det ligemeget. De kommer kun til at være der resten af skolen efter det ser du dem måske aldrig igen.
Bare være dig selv som du er.
Du er perfekt selvom men er “barnlig”.
Ikke tænk Iver de andre så meget.
Et lille råd/tip: Bare prøv at finde nogen nye interesser/hobbyer, det hjælp i hverfald mig her er nogen eksempler: skate, male, tegne, hækle, læse, bearbejde videoer, ride, gå ud i naturen.
Bare gør nogen ting du kan lide og du møder nogen det kan lide det samme og i er bare næsten den samme person eller hvordan man kan kælde det.
Stol på digselv ❤️❤️.

  • Pigen der starter med A, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat