Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Hej

jeg kan godt li en af drengene fra min klasse

men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre jeg er bange for at spørger

hvis han siger nej så kan jeg ikke snakke med ham mere

og det ville være svært at være i klassen og i grupper

så vil i ikke hjælpe mig

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej du

Jeg tror det vil være lidt overvældene for ham, hvis du bare kommer hen og siger det direkte. Det kan være du kan spørge om han har haft en god dag, enten i virkeligheden eller på snap. Derudover kan du måske lave noget med nogle i klassen og så høre om han ikke skal med, så du opsøger ham, men ikke direkte siger du kan lide ham, for det kan være lidt hård, hvis han ikke har det på samme måde. Husk hvis han ikke har det på samme måde, så er der mange andre søde fyre som også gerne vil have dig.

Det skal nok gå <3

  • anonym, 18 år

aldrig være sammen med en fra din klasse medmindre du virkelig og jeg mener virkelig kan mærke en forbindelse med jer så go for it girl !!!!

  • pigen, Pige, 15 år

Hej pige på 12 år.

Sikke en svær situation at stå i, du skal dog vide, at de fleste har prøvet det før. Så du er ikke den eneste, bare rolig.

Jeg tænker at når du skriver, at du er bange for han siger nej, fordi du så føler i ikke kan være sammen i gruppearbejde mere. Så syntes jeg at du burde forsøge bare at være lidt sammen med ham, men vente med at spørger ham. Til du får fornemmelse af, om han kan lide dig eller ej.

Jeg syntes selv det er dumt, at blive kærester med en, som man går i klasse med. Da i jo skal gå i samme klasse i mange år endnu. Og også kunne arbejde sammen. Jeg er næsten 100% sikker på du møder en anden dreng som du kan lide.

Håber mit svar hjælper bare lidt.
Husk du er god nok, præcis som du er!
De bedste hilsner
Pige 15 år.

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat