Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mundtlige karakter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Da jeg gik i 8. Klasse var mit første standpunkts gennemsnit på 2,30 som var så slemt at se på, men jeg viste bare læren at jeg godt kunne og nu for jeg kun 7 og 10 taler!

Du kan godt! 🙂

  • Anonym, Dreng, 14 år

Jeg kender rigtig godt det der med at man i timen ikke har til at få opmærksomheden drejet hen på en, og jeg er sikker på, at der er rigtig mange andre som har det på samme måde. Du kan altid spørge lærerne selv, men jeg tror at det bedste du kan gøre for at få højere mundtlige karakterer er, at være aktiv i timerne, række hånden op og alt det der, for som du selv sagde, er det det eneste lærerne har at vurdere dig ud fra. Jeg er selv ikke særlig vild med idræt, men jeg fokuserer altid på at gøre mit bedste og prøver at glemme hvad de andre i klassen måske tænker om mig, for de er nok også mere optaget af dem selv:). Og for at svare på dit sidste spørgsmål, jeg regner med at du går i 8. klasse, så ja, du kan sagtens nå at få høje nok karakterer til at komme på gym, karakterene i 8. betyder ikke noget, det er bare øvelse:)

  • anonym, Pige, 15 år

Tag noter. Simpelt og utroligt effektivt. Det hjælper altid at skrive noget ned, da det styrker din tankeprocess når du arbejder.

  • En vis mand

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat