Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mobning

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder nederen! Men det er altså helt fint ikke at ku engelsk, og det betyder bestemt ikke at du er dum! Bare prøv dit beste i timerne og så er der ikke mere du kan gøre. Self kan du søge extra hjælp men kun hvis du føler set er nødvendigt. Hvis din lærer skælder dig ud i stedet for at hjælpe dig når du prøver dit beste, kan jeg kun sige at du har en dårlig lærer. Det er der så ikke at gøre så meget ved. Jeg ønsker dig held og Lykke og håber du bliver bare lidt bedre til engelsk og hvis ikke så fuck det!!

  • …, Dreng, 15 år

Hej
Ville snakke men en forældre eller ne du stoler på.
Gå til en forældre for din lærer må ikke råbe af dig❤️
Det skal nok gå du meget sej
Kh mig

  • Mig, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat