Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg dummer mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tænker at du nok skal sige det til dine forældre så de kan tage fat i læreren eller kontakte ledelsen og spørgere om de kan hjælpe eller tale med læreren om det. Hvis det nu ik virker kan du spørgere venerene om hjælp.

  • K, Dreng, 13 år

ta en snak med dine forældre. virker underligt

  • Anonym

Hej. Forstår godt at du bliver ked af at din lærer er efter dig. Synes helt klart du skal tage en snak med dine forældre. Fortæl dem at du føler hun kun er efter dig. Måske de kunne skrive til hende. Så er jeg sikker på at hun ændre adfærd.

Ellers kunne du snakke til en anden lærer på din skole. De snakker jo tit sammen hvilket kan få hende til at forstå at hun skal behandle dig bedre.

At hun siger at du ikke kan finde ud af noget er ret uprofessionelt og ret forkert af hende at sige. Ikke lyt til hende, er sikker på at du er god til mange ting.

Håber du kunne bruge mit svar 🙂

  • A, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat