Gratis

anonymt

24/7

Brev

Min veninde har ændret sig

Hej

Min veninde har ændret sig sindssygt meget.

Nu er hun mere interesseret i drengene

end hun er i mig.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 9 år
Svar fra andre

Børn

Hun er nok kommet i purbateten, det sker for alle. Det kan også være en fase hun er kommet i og du nok snart hendes gamle jeg tilbage

Held og lykke

  • Sch, Dreng, 15 år

Det lyder nederen! 😕
Du kan overveje at spørge hende om i ikke kan snakke om noget andet end drenge, hvis hun så spørger hvad i skal snakke om, kan du sige: “Bare om hvordan vi har det, og hvad der sker i vires liv. (:”
Du kan jo også prøve at hænge ud med nogle af de andre piger! Jo yngre man er, jo nemmere er det også, at bryde de grupper klassen laver! Det er godt for dig hvis du får andre venner der vil snakke om de ting du vil snakke om, så du ikke skal snakke om drenge når det ikke interreseret dig.

Dette betyder ikke at du skal droppe hende den første vendinde, det betyder bare at du skal have flere venner udover hende 😊

Mvh mig

  • Idk, Pige, 13 år

Årh sødeste lille mus!
Det forstår jeg godt er træls … men når man begynder at gå i puberteten og hormonerne flyver rundt i kroppen jamen … så begynder man også at tænke på drenge….
Jeg ved godt det er træls! Jeg kender det selv med at drengene bliver mere interessante i den veninde man har og det burde ikke være sådan…. Man kan sagtens interessere sig for drenge men det skal ikke være sådan at det fylder mere end ens rigtig gode veninde.
Jeg forstår dig… og jeg er med dig…
Har du ikke lyst til at ringe eller skrive til BørneTelefonen for en stund? Tage en dejlig snak med en af verdens sødeste rådgivere… jeg tænker de alle er søde ….

  • Sara ! Jeg er her for dig!, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat