Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min ven gruppe

Jeg er meget sammen med min venne gruppe

men den ene pige kan ik lide mig.

Det som om hun vil gøre alt for at ik se mig

jeg var sammen med en af mine drenge venner

og hun kunne lide ham

jeg legede bare med ham

og hun sagde med at jeg sku stop

med at være sammen med ham

fordi hun ku lide ham

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

hej pige på 11 år. jeg har haft lidt den samme oplevelse med en pige fra min klasse. nogle gange kunne hun faktisk være ok men andre gange var hun vildt ond. prøv at tal med dine forældre eller dine andre veninder om det. måske har dine andre veninder det på samme måde? ellers tal med hende. bare sig at du syndes den måde hun opføre sig på er iretrende og du ikke syndes at det er sjovt. hvis ikke hun bliver bedre efter det, tal med en lærer, en søskende eller forældre/værge. jeg talte med min stedstoresøster om det. hun kunne jo ikke gøre så meget, men hun sagde at hvis hende pigen var nederen, skulle jeg bare prøve at tale med hende eller bare at være ligeglad, og lade hende minde sin egen buiness. jeg lod bare være med at tale til hende, og hvis hun kom med en eller anden kommentar, lod jeg bare som om hun ikke sagde det. og tilsidst holde hun op. vi taler ikke rigtig sammen mere, men det er også ok for mig. jeg håber det kunne hjælpe lidt, og jeg vil bare sige du er ikke den eneste. kh mig

  • haerin🦋, Pige, 12 år

hej, jeg har selv haft det lidt sådan. men det usundt at holde det inde. prøv at snakke med pigen om at du faktisk syndes det ubehageligt, og at du bliver ked af det og føler som om hun ikke kan lide dig. det mega svært, men ikke umuligt. drenge er jo tit problemt i vennegrupper.
jeg kan godt forstå det er ubehageligt eller for den sags skyld uhyggeligt. men mit bedste råd er at snakke med hende om den. ikke andre for så kommer der problemer.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej jeg har også en rigtig god drenge ven og min veninde kunne lide ham men det er bare ikk der vær at skulle bruge
Tid på skænderier bare vær sammen med ham din drenge ven de ikk det
Vær hvis de ikk kan lade dig være sammen med andre

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat