Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min lærer hader mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Klag til skolelederen for det er ikke okay, at din lærer taler sådan til dig!

  • theodora ungudung, 23 år

Hvis du ikke kan lide at gå på den skole så skift til en anden jeg har en matematik lærer også han er kedelig laver aldrig noget sjovt hans pauser varer 1 minut og giver os mange svære og kedelige lektier for men det må jeg leve med men vis der nærmest intet ved den skole du går på er godt for dig vil jeg anbefale at tale med dine forældre om at skifte skole
😊håber det hjælp bare lidt

  • Den dreng, Dreng, 13 år

Kender følelsen af at læren hader en har været ude for det samme prøv at sige hende igen ikke på en und måde men f.x stop så jeg nægter og sidde at høre på du nedgøre mig syntes ikke det er rart. Hvis hun ikke stopper så sig det til lederen eller en anden lære du føler dig tryk ved og det med dine kamareter bare vær dig selv så har du gjort alt hvad du kan💙

  • Lille_lilly, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat