Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min lærer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

I færreste tilfælde er det noget han bevist gør, synes du skulle snakke med ham om hvordan hans adfærd får dig til at føle og hvis du har det stramt med at tale med ham alene kunne du aftale med din lære at du kunne tage dine forældre med, som et forældre møde bare med en anden dagsorden.

  • 😁, Pige, 16 år

Hej med dig.
Jeg forstår dig virkelig godt. Det lyder som en virkelig nederen situation du er i. Har du prøvet at snakke med en af dine andre lærer om det? Jeg syntes ihverfald at du skal at prøve snakke med din lære om det. Din lærer kan måske snakke med ham? Du kan også fortælle det til en af dine gode venner eller veninder i klassen, de har det måske på samme måde? Det kan godt være at din lærer ikke gør det med vilje og det bare er lidt tilfældigt, men det lyder ikke helt sådan.

  • Anonym, Pige, 15 år

hvis du føler at dig og din lærer har et okay forhold, kunne du jo sige det til ham.
Ellers så snak med dine forældre og få dem til at skrive .

  • Sofie, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat