Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min klassekamerat kommenterer på ALT hvad jeg gør

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Måske bare prøv at ignorere hende. Nogle mennesker er bare irriterende og kommer ofte op at skændes. Måske fordi de godt kan lide drama og diskussioner.

  • E, Dreng, 15 år

Hej pige 13 år

Jeg vil sige “vil du ik godt være sød at stoppe/lade vær med at kommenterer på alt hvad jeg gør” for så gør du opmærksom på det er træls. Hun vil nok sige hun ikke gør det, men jeg tror hun vil begynde at tænke over det.

Håber det løser sig<3

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej der
Jeg ved ikke, om du nogensinde siger noget tilbage til hende. Men bare ignorer hende helt. Luk hende ude. Lad som om hun ikke er der. Og hvis du endelig skal sige noget til hende, så prøv at lade være med at lyde sur eller ked af det. Det irriterer virkelig andre, når man er venlig mod dem mens de med vilje er onde mod en.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat