Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min klasse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige. Jeg kender godt følelsen at være “Den kedelige der elsker skole.” For egentlig ville man bare gerne passe sin skole, og syntes måske det kan være spændene. Du skriver at du bliver så ked af det at du græder, hvilket er rigtig synd for dig. Jeg tror det ville være en god idé at tale med dine forældre/værge om det så de ved hvor dårligt du har det omkring det. Det ville nok også være en god idé at sige det til dine venner.
Håber mit brev hjalp! MVH Pige<3

  • Pige, Pige, 13 år

du går i skole du ikke så gammel, synes du skal skynde dig at skifte skole, det ikke rigtige veninder, veninder hjælper hinanden ikke kopir så det skal du tage til overvejelse om du vil skifte skole

  • Anonym, Pige, 16 år

Sig fra helt, nægt at lave noget hvis de ikke gør. Det plejer at hjælpe mig.

  • Isabell, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat