Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min fremtid er nok ødelagt.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, kan forstå du har haft en svær fortid. Jeg føler med dig. Mit bedste råd for at holde dig fagligt er nok at du prøver så godt du kan og hvis man kommer i gruppearbejde så bare prøv så godt du kan. Eller synes jeg selvom det svært, men du burde nok tage snakken med din lærer så hun/han ved hvilke opgaver der passer bedst til dig. Det med psykolog er en rigitg god ide hvis du føler du ikke har nogle tætte venner at snakke med om det, så kan det være godt at snakke med en man ikke rigtig har en relation til. Mvh

  • Vv_vvv112, Pige, 17 år

Hej med dig!
Jeg forstår godt at du ikke har lyst til at få ekstra undervisning, men det virker på dig som om du er påvirket af at du føler dig meget bag ud! Hvad er det værste der kan ske ved ekstra undervisning? Jeg har selv en veninde der stod i samme situation som dig, hun var også bange for ekstra undervisning, men hun havde også bare brug for den ekstra undervisning.
Jeg syntes du burde tage imod den ekstra undervisning, det er jo ikke sådan at du behøver at fortælle nogen om det hvis du ikke har lyst. Du og din lære kunne måske lægge undervisningen på et lidt diskret tidspunkt? Eller bare sige du skal noget andet hvis du har det dårligt med at sige du skal til ekstra undervisning. Håber du får løst det. Desuden: dem der har et godt hjerte, er aldrig helt på afveje.
Kh Anna

  • Anna, Pige, 13 år

Hvis du virkelig gene ville se fremskridt, må du bare leve med ekstraundervisning

  • Anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat