Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min bedste ven er utilpas med at jeg er gay

En af mine bedste venner

er bedgyndt st være meget utilpas med mig

fordi jeg er gay og kan lide ham.

Men jeg ved ikke hvad jag skal gøre,

også fordi han er kun til piger.

Men også fordi han er begyndt at hade mig.

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Uha. Det lyder ikke rart. Måske skulle du prøve at holde lidt pause fra ham for at miste følelserne hvis han ikke kan acceptere det. Eller måske er han bare ikke en god ven… det må du nok lidt vurdere hvad der kunne være noget for dig. Eller snak med ham hvis du ikke har gjort det.

  • Anonym, Pige, 14 år

Som en der selv er homoseksuel, kan jeg ikke holde mig fra at føle for dig. Det er virkelig en elendig oplevelse at kunne lide en anden dreng, men at det ender ud i utilpashed.

Jeg ved godt det kan være svært, men du bliver nød til bare gå rundt med de her følelser. Han har sagt at han ikke er til drenge/kan lide dig tilbage, så derfor er der intet du kan gøre.

En af tingene du kan gøre for at opholde jeres venskab, kunne være at vise eller direkte sige til ham at, selvom i står i den situation, så er du stadig hvem du er, han er stadig din bedste ven og at du gerne vil beholde jeres venskab.

Håber det hjælper lidt!

  • :Z, Dreng, 17 år

jeg er også gay og oplevede det samme med en af mine venner, men for jeg fortalte dem det drillede de mig også med at jeg virkede alt for gay så jeg talte med dem og nogle af dem ble og de andre gad ikke være min ven længere men det er sådan livet er dsv.

  • lille tom, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat