Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mig og min bff glider fra hinanden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig!
Jeg har stået i præcis samme situation som dig, og jeg forstår at det er irriterende at man pludselig ikke har det samme bånd længere. Du skal helt sikkert tale med hende om det, og forklare at du savner hende og føler at i er ved at glide fra hinanden og hvordan hun har det og om hun føler noget lignende. Sig til hende at du savner hende og gerne vil mødes. Så når den akavede stemning kommer skal du bare bryde igennem den tale om et eller andet eller sige “ej, det var helt stille” sådan så i bruger den akavede stemning til at starte en samtale. Desværre kan det ske at man glider fra hinanden, men uanset hvad skal du nok finde en masse søde, sjove, dejlige mennesker som du kan blive BFF med, der er mindst ligeså gode. Men prøv at holde fast i venskabet, jeg hører at det betyder meget for dig : ) Hav det godt!
og jeg håber at det løser sig <33

KH. pigen, der har prøvet det samme

  • Anonym, Pige, 12 år

Mit bedste råd ville vare at giv det et skud fortæl hvordan du har det var dig selv det skal nok ordne sig🥺❤️😊

  • Shy giiiiiiirl, Pige, 13 år

HEJ PIGE. Jeg syndes du skal snakke med hende eller ringe til hende faktisk ville jeg ringe og snakke for ting kan godt blive misforstået, så ring og snak med hende:)

  • pige på 11, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat