Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Max dårlig i skolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige,
Jeg er også selv ordblind og haft det på samme måde. Man føler sig dummere end andre. Men da jeg så småt blev ældre, sad jeg og arbejde intenst med det og sagde til mig selv, at det ikke gør noget. Jeg synes klart at du skal snakke med dine forældre og lærer om, hvad de kan hjælpe og hvordan du overkommer din ordblindhed. Held og Lykke

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er svært at være ordblind men det er ikke så slemt som man tror. Jeg kender mange der går i gymnasiet og først lige har fundet ud af at de er ordblinde men de ser bare fordelene ikke ulemperne. Held og lykke.

  • Anonym, Dreng, 12 år

jeg er rigtig god til matematik. Jeg er også ordblind, men du skal bare tro på det. snak lidt med dine forældre om det, og start på lidt ekstra matematik.

  • momo, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat