Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Matematik..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har det også meget svært i matematik! Nogen gange virker det bare som om at vores lærer snakker kinesisk, haha xD Men du skal ikke være bange for at fortælle dine forældre og din lærer om det! Der er intet galt i at have svært ved noget! Spørg din lærer om hjælp, det er ikke noget at skamme sig over! Hvis du syntes at det er lettere, er der nok nogen i din klasse, der er mega gode til matematik, de vil helt sikkert gerne hjælpe dig! Og så prøv at følge så meget med i timerne som muligt 😉

  • KawaiiPotatoX, 12 år

Hej.
Jeg kan godt forstå dig! Da jeg gik i 4. Klasse havde jeg det også sådan. Hver gang vi havde lektier for i matematik, sagde jeg, at jeg havde glemt mine bøger der hjemme, og ikke kunne huske svaret. Jeg var så bange for matematik! Jeg pjækkede for skole, bare for at slippe for matematik! MEN det må du ALDRIG gøre! Jeg tror at hvis du bliver ved med at øve dig, og laver dine lektier, så vil der nok komme en dag, hvor det hele lige pludselig giver mening for dig. Hvis ikke- så tal privat med din matematik lære, og så kan han give dig noget ekstra hjæp!
Det var mit bedste råd. Håber at du får løst dit problem:-)
Knus Emse♥

  • Anonymous, 12 år

Jeg har dog ikke haft problemer med matematik, men en god måde at blive bedre på er at få en ekstra bog om det fx. Fik jeg en der hed Rema. Jeg lavede i den der hjemme til at blive ekstra stærk på det emne. Det har været en god hjælp for mig. Håber det vil hjælpe lidt. Held og Lykke

  • Mat-hjælp, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat