Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lektier i skolen gør mig stresset

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
her er mine råd(håber at de måske kan hjælpe)

1. sørg for at have en plan for hvad tid opgaverne skal være færdige.

2. derefter kunne du lave en plan for hvornår du laver lektierne

3. snak med dine lære om at du føler dig stresset omkring det( de kan muligvis sørge for at du ikke stresser omkring det)

Håber det bliver bedre

Kh Mig

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej
Det kan være en god ide at tage lidt hver dag eller næsten hver dag så man ikke sidder med det hele aftenen før det skal afleveres.
Det kan også være en god ide at have en lille notesbog som kan blive til din “lektiebog” så du bedre kan holde styr på det. Du kan også måske spørge dine veninder, lærere eller forældre om hjælp hvis der er noget man har svært ved så man ikke skal blive helt stresset over st man ikke kan finde ud af det.
Håber at du kan bruge det 😊

  • Anonym, 16 år

Hejsa kan sagtens forstå at det er stressende!!!! En ting der hjalp mig når jeg var stresset i folkeskolen var at snakke med min lærer om det…..bare fortælle at du er stresset over alle de lektier, så skal de nok hjælpe til at du måske for mindre lektier for eller at du får længere tid til at lave dem. Har selv følt mig stresset og det ændte desværre ud i en masse bivirkninger så som svimmelhed, ondt i hovedet og kvalme…..det gjorde skole endu hårde så vil råde dig til at få snakket med en lærer inden det evt. ender ligeså “galt”

  • Emilie, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat