Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lektier er for hårde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du bør tale med nogen om det. Måske dine forældre?

  • UwU, Pige, 13 år

Har også lidt det samme problem men vi har nok ikke så mange lektier for som i har.

Vi er cirka 4 eller 5 i klassen alm klare ret med fagene og det er lidt som om at der forventes end del mere af os end hvad der plejer at gøre. Men lav det du kan nå og så godt du kan så skal det nok gå det hele.

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej Pige på 13 år, det er en super øv situation at stå i. Jeg tror du skal tænke på, at så længe du gør dit bedste kan du ikke gøre mere. Alle er ramt af den ekstra stres der er kommet efter corona krisen, og jeg tror derfor også at det er vigtigt for dig, at huske på at du trods alt bare er et menneske. Jeg syntes du skal tage den med ro og bare sørg for, at få afleveret dine ting i tide. Du kunne måske prøve på, at skifte lidt imellem dine lektier, så du ikke går i stå og mister motivationen for dem. Ellers er dine forældre også en mulighed. Prøv at snakke med dem om det. Jeg ved godt at du måske tænker, at de bliver skuffet eller sure hvis du fortæller du er stresset over skolen, men det kunne være de skrev til din klasselærer om at du føler at presset er meget stort for tiden. Din lære vil 100% forstå det og det samme ville dine forældre. Husk på de kun vil dig det bedste.

  • Gymnasie eleven, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat