Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lektier!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløj🌼🌸🌼🌸
Jeg synes at det lyder som om at det er rigtig hårdt og svært for dig og tager noget af din energi fra dig. Sådan synes jeg ikke man burde have det på grund af at man har for mange lektier for. Jeg synes at det er supersejt at du har sagt det til din lære men det lyder også svært når ens lærer ikke vil gøre noget ved det. Nogle gange tager lærerne mere de voksne seriøst så du kunne måske tale med dine forældre og høre om de ikke kunne hjælpe dig med at sige det til læren igen eller om de kunne skrive eller tale med læren om at det hårdt for dig med alle de lektier. I kunne høre om man ikke kunne få en løsning så det ville være lettere for dig at gå i skole. Det kunne f.eks være at i kunne lave en aftale med læren om at du prøver at få nået det du kan inden det begynder at være for meget.
kh mig

  • 🌸🌼🌸🌼, Pige, 12 år

Hej 🙂
Jeg har selv gået på en gymnasieforberedende privatskole lige siden 0. Da jeg begyndte i 8. fik jeg det ekstremt svært, og ligesom dig græd ret meget over lektierne og stress. Jeg havde en privat snak med min lærer om, hvordan jeg havde det, og hun var virkelig forståelig. Jeg lavede en aftale med hende om, at jeg ikke behøves at lave lektier, men bare skulle fokusere på afleveringer. Det fungerede helt fantastisk for mig og, hvis du synes du er presset så tag en snak med din lærer.

Jeg ønsker dig det bedste 🙂
Mvh. Pige på 16 år

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat