Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lærer

Jeg har en streng lærer

som jeg ikke har et så godt forhold med

ved ikke hvad jeg skal gøre

Dreng, 10 år
Svar fra andre

Børn

Det lyder ik rart men det kunne være en god ide at snakke med nogen du stoler på fx. Dine forældre eller gode venner m.m. slm måske kan hjælpe dig lidt videre. Så kunne de måske hjælpe med at snakke med fin lærer.
Håber jeg kunne hjælpe!

  • Anonym, 13 år

Hej dreng
Måske du kan prøve at snakke med din lærer om det på en ordentlig måde og fortælle, hvordan du har det med din lærer. Hvis det bliver meget slemt, kan du overveje at flytte skole. Du kan også spørge dine venner, om de har det på samme måde, så du ikke skal gå med det selv. Du kan også sige til læreren, at du vil gå til dine forældre med det, og at de vil sige det til skolens kontor.
Vi håber, at det bliver bedre.
Mvh 6.D

  • 6.D

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat