Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Læren

Hej brevkasse

 

jeg har et problem fordi jeg kan ikke kan lig en lærer.

Jeg føler at han altid er efter mig.

 

Hvad skal jeg gøre??

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

jeg ville helt klart, spørge ham lige ud, om hvorfor at han behandler mig som han gør, og om det er fordi, at han ikke kan lide mig.
ellers kan du snakke med en af de du har nemt ved at snakke med, om det var noget de vidste noget om, eller kan gøre noget ved.

håber du kunne bruge det 🙂

  • nata6739, 14 år

Hej
Det lyder virkelig ikke rart. Måske du evt. kunne snakke med dine forældre om det, eller en anden lærer, som du bryder dig mere om? Ind i mellem ved de voksne bare hvad der skal til.

  • Anonymous, 15 år

Hej det lyder ik særlig sjovt jeg har det nogle gange på samme måde min nye vikar er blevet vores nye klasselærer fordi vores rigtige klasselærer er gået ned med stress vi havde emleuge fordi vi skulle sy kostumer til 5 klasses skuespil det var ik særlig sjovt og jeg hørte kun de her ord ….julie ta lige den mappe…saml de knappenåle op…nej er du sindsyg… det gjorde mig rigtigt ked af det alle os på “syholdet” følte os som slaver en dag da jeg kom hjem græd jeg og min mor prøvede at trøste mig rigtigt meget det hjalp og det var rigtigt dejligt prøv at snakke med dine forældre om det og tænk lige over om han/hun altid har været ond over for dig og spørg ham/hende evt. Om det går godt og sådan noget så kan det være personen måske siger nej mig og min mand/kone er lige blevet skilt eller et eller andet som kan være årsagen til at personen har været strid sådan var det ogs med min lærer hun var ret tyk og havde ret lavt selvværd det gik ud over os og det skal det ik prøv som sagt at virke sød over for personen så kan det måske være at han/hun siger noget som er årsagen til alt det du siger ellers snak med dine forældre de vil sikkert forstå dig hvis du har nogle ældre søskende så prøv at snak med dem om det…. jeg håber jeg kunne hjælpe og undskyld hvis der er stavefejl ❤????????????

  • Swaggi12345, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat