Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lære er ireterene

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

HEJSA!

Jeg kender godt det med at have en dårlig/irriterende lærer!

Du siger han er meget på drengenes side, og enkelte af pigernes. Du kunne prøve at snakke med ham om det alene hvor alle andre i klassen ikke hørte med (ellers kunne du spørge en ven/veninde om han/hun ville være med til at snakke med din lærer.)? Og så kunne du også fortælle ham at du ikke synes om at i kun må arbejde sammen med sidemakkere…

Håbet meget du kunne bruge det! <3

  • KITKAT, Pige, 12 år

har været i samme sted med den slags lære os piger i klassen var ved at blive sindsyge sår jeg sage at vi bliv nød til at gøre noget vi gik op og snakket med skole inspettørenn og det gik mega godt nu har vi ikke den lære mere ved godt hvor forfærdeligt det er men bare prøv at ta snakken det skal nok blive bedre

  • pigen der vil gøre alt for at hjælpe, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat