Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kys?

Mig og min kæreste er begge 11 år, vi har overvejet at begynde at kysse, det er noget nyt for os at være kærester for vi blev det først for noget tid siden,

men vi har altid været meget tætte venner, så det er nemt at snakke om så noget med hinanden,

men vi ved stadig ikke hvor normalt det er at begynde at kysse i fjerde.

Det var vel nok alt( vi begge vil gerne kysse)

Hilsen de ubeslutsomme kærester

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

hej jeg syns at du skal føle dig klar men du skal og så nyde at være barn mens du er det for lige pluslig er du voksen. Føste gang jeg kysset en dreng var i 3 klasse det var min kærste men nu er har min eks kærste men det her skal ikke handle om mig det skal handle om jer vis du føler at det ikke ligger et stort pres på jer og jeres forhold. Vis det var mig ville jeg vente et par uger og ser om i nu lige pludslig slå op har han noget på dig så pas heller på.
kh en læser

  • en læser, Pige, 12 år

Alle er forskælige og man kan kyse nor man er klar vis i bække vil syntes jeg at i skal men vis kun en vil skal i ikke !!

  • Ella, Pige, 9 år

du virker usikker så du må nok hellere vente det er bedrer at vente og at det så bliver et dejligt kys end at i haster og at det så bliver et dårligt kys så vent til du/i er klar så det bliver så behageligt som muligt.

  • Thomas, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat