Gratis

anonymt

24/7

Brev

Klassen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa!

Først vil jeg gerne sige, at der er intet galt i at være homoseksuel overhovedet! Det er helt normalt og det skal du huske, på trods af hvad der bliver sagt rundt omkring.
Ved dog godt at det kan være svært, og derfor vil jeg også gerne rose dig for at turde skrive herinde!
Det er vildt modigt af dig!

Du skriver at du har fortalt det til dine forældre og til dine lærere, men at det ikke hjalp…

Har du prøvet at være nede på kontoret og sige det måske? Eller til selve den vikar I har, når det sker?

Jeg er selv blevet mobbet og den største fejl jeg lavede, var at ikke sige det til nogen.
Er meget glad for at du har prøvet at få det sagt! Og det skal du kun blive ved med. Du må ikke holde tilbage, eller føle at det bliver/er håbløst! Kæmp, kæmp, kæmp!

  • Anonym, 17 år

Hej Pige, 10 år
Jeg forstår godt du bliver ked af det, hvis andre driller dig. Ens seksualitet er ikke noget man selv bestemmer, og syntes først og fremmest det er mega sejt at tør fortælle til folk, at du er homoseksuel!
Fordi du er 10 år, er folk fra din klasse i en alder, hvor de først og fremmest måske er begyndt at blive lidt ældre, og begynder at tænke over, hvad andre mennesker tænker om den, men de er også begyndt at lære flere og flere ting omkring verden omkring dem. Det kan godt være meget at tage ind, og fordi de måske er på sociale medier, som tik tok, snapchat, instagram, eller andre får de mange nye indtryk, som de danner deres mening ud fra. Derfor tænker man ikke altid over hvad man siger når man er så ung, og ved måske heller ikke, hvad det egentlig betyder at være homoseksuel.
Jeg syntes du skal tage en snak igen med din lærer, og fortælle hende hvordan du har det og sige at det påvirker dig rigtig meget, når de driller dig med det, og at du har brug for hjælp til det. Hvis ikke det hjælper, og du har mod på det, ville jeg næste gang de siger noget, konfrontere dem og sige at det ikke er i orden at drille med sådan nogle ting, måske endda forklare at der er mange mennesker som er homoseksuelle, og at det ikke ændre dig som person, din seksualitet.
Igen, syntes det er helt vildt sejt at du tør stå frem! Held og lykke med det <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat