Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Klassen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.

Jeg ved godt at det er meget nederen og skuffende når man ikke kommer sammen med dem man kan godt kan lide.

Du må få det bedste ud af det og prøve at være sammen med dem du er blevet delt op med. Man ved sgu aldrig om de er til at holde ud alligevel.

Jeg synes ikke at du skal tale med din lærer eller skoleinspektøren omkring at du ikke kan lide dem du går sammen med, de har nok at se til med corona. Du kan til gengæld tale med din lærer om at du ikke synes at du lærer nok.

Held og lykke!!

  • Heeeeeeeeeeeeyyyyy, Pige, 17 år

Hej forstår dit problem det samme skete for min søster i niende men hun blev helt ødelagt af det og ville ikke i skole sådan som jeg forstår det er det ikke ligeså slemt for dig men prøv at begynde at snakke lidt med de andre og hvis du stadig ikke føler dig tilpas i klassen så kan du snakke med dine forældre og i kan prøve at finde ud af noget sammen

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat