Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Klasse samelægninger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tænker det er en rigtig god ide at få snakket med hende den “nye” pige, eller hende der ikke går i jeres klasse nu, alle fortjener en ærlig chance, og det er godt at lære folk at kende og ikke lukke sig for meget ind, bare fordi det er noget man kender i forvejen. Generelt tænker jeg måske det ville være en god ide hvis i er åbne overfor alle i klassen så i som ny klasse får et godt sammenhold. Tag en snak med pigen fra jeres gruppe og måske sige at hun virker super sød og hun jo ikke har nogen fra sin egen klasse og om i ikke skulle prøve at snakke med hende. Jeg fik selv blandet klasse engang og endte med at blive rigtig godt. Du behøver slet ikke være nervøs, det hele skal nok blive godt.
Held og lykke med det hele! 🙂

  • :), Pige, 17 år

Du skal ikke værne nervøs

  • Pige, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat