Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Klamme Jokes

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har det på samme måde som dig jeg kan heller ikke lide at nogle snakker klamt om min søster eller min mor. Synes at du skal sige det til dem, og det vil de også respektere hvis de er dine venner 👍🏻

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej med dig.

Rigtig flot at du selv er stoppet, det er meget sejt, godt gået.

Alle har en grænse og det er noget alle mennesker skal øve sig i at sige højt, det kunne virkelig være flot hvis du siger til dine venner hvad du tænker omkring jokkenes.

Jeg tror ikke at det kommer til at ændre noget ved venskabet at du får det sagt, på et eller andet tidspunkt køre de selv træt i jokkenes, jeg har været der.

Men det er ret godt at du kan mærke efter hvordan du har det, og med hvad du synes om tingene, det er en god egenskab! Skulder klap for det:)

Kh

  • N#, Pige, 17 år

Jeg kender bare de der mor jokes alt for godt. Jeg synes ikke du skal tænke så meget over at komme ud a fællesskabet, hvis du siger at det ikke er sjovt længere. Den eneste måde du kan få det til at stoppe på er jo at sige ‘stop’.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat