Brev

Karakterer og høje forventninger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg får altid 02 i matematik og hver eneste gang sidder jeg og håber på at få bare et 4 tal. Du er skide god, hvis du får 7 og det skal du ikke skamme dig over. Knus<3

  • girlyyy, Pige, 14 år

Kender godt følelsen er selv ret god til mate matematik men i dansk og tysk sidder jeg også bare og håber på et 4 tal bliver også altid sur på mig selv når jeg får noget under 10 og i matematik er det endnu være for der føler jeg alle forventer jeg for 12 og hvis jeg ikke gør bliver jeg mega sur på mig selv. Jeg hved det er noget jeg skal arbejde med og min lære i 4,5og6 sagde også til mig at jeg skulle huske at karakter ikke er alting.

  • ..., Pige, 14 år

Kender det godt men vi får altid respons over tingene for at se hvad vi skal gøre bedre og hvorfor at vi fx. Får 4 så vi får en forklaring over tingene i stedet for at bare få et stykke papir eller er dokument hvor der står et fx. 4 tal på og det er noget hele min klasse er blevet enig om og har sagt det til vores lære

  • ., Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat