Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

karaktere

hej

jeg er den eneste i min klasse som har fået 00 i en prøve

og føler det er pinligt

og nu er jeg bange for de andre finder ud af det

hilsen B

15 år
Svar fra andre

Børn

Det er okay! Og især med prøver kan det sagtens gå helt galt en gang imellem, og så er det sådan det er. Min veninde plejer at få 10 i alle prøver, men sidste prøve fik hun også 00, så nogengange sker det bare. Dette år har været hårdt og alle os unge har mange ting at tænke på, så det ef okay at det ikke altid går helt fantastisk i skolen.

  • jo, 15 år

Halløj
Jeg har ikke selv oplevet at få 00 før men jeg synes at du skal lade vær med at tænke på hvad de andre tænker. Husk at du får karakterer igen.

  • Kat, 14 år

Det er helt okay, det kan være at du bare havde en dårlig dag.
Ellers skal du bare huske på at du er god til noget andet og du behøver ikke at fortælle nogen fra din klasse om dine karakterer.
Karakterer er heller ikke det vigtigeste i verden, selfølgelig er det vigtigt at gøre sig umage i skolen, men det kan være ligemeget med en god karakter hvis du ikke er en god kammerat.

  • X, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat