Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Karakter i gymnasiet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du gerne vil have karakteren op handler det i bund og grund at læse lektierne og være god til at sige noget i timerne. En anden nem ting at gøre er at efter timen er slut, så lige gå op til læreren og stille et spørgsmål omkring noget i har haft om i timen. Det er sådan lærerne kan huske dig, for det er ikke altid de kan huske alles indsats i timerne. Den er slevfølgelig lidt tryhard agtig men nogen gange er det det der skal til
Håber det hjalp, vh. gym elev med 10,7 standpunkt

  • Anonym, Dreng, 17 år

Du skal slappe helt af. Du har næsten intet fravær, du møder op, du laver dine afleveringer – Det er rigtig fint!

Desuden kræver langt de fleste uddannelser efter gymnasiet ikke noget specielt højt gennemsnit. På KU kræves kun et snit på 6.0, men derudover har mange af de gode uddannelser intet karakterkrav. Så det skal du slet ikke stresse over!

Du gør det rigtig fint! Du skal slette ikke bruge energi på at tænke over hvor godt du gør det, du skal bare fortsætte med at møde op og lave dine afleveringer – Det er perfekt! God fornøjelse med gymnasiet!

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat