Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Karakter i 8.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har det PRÆCIS lige som dig. Jeg er faktisk super god i skolen, ligesom dig. Men så snart jeg sætter mig ned, og skal lave en prøve, så går klappen ned, og min nervøsitet tager over. Det er MEGA irriterende. Fordi jeg kan jo godt.
Det jeg plejer at gøre, er at trække vejret helt ned i maven. Tæller til 10. Så får jeg ro på. Man kan ikke tænke, hvis man er urolig.
En anden ting, man kunne gøre, ville jo være at tage nogle online-test derhjemme. Det hjælper mig. Men det er jo også individuelt.

Hilsen den forstående.

  • S, Pige, 15 år

Jeg er så heldig at gå på privatskole. Her bliver vi bombarderet med afleveringer, prøver og tests, så jeg er blevet rigtig god til at arbejde under pres. Det er fint med mig at omverdenen stiller krav til mig, og jeg synes det er okay at gå efter gode karakterer. Det er en god ide, som pigen S foreslår, at tage online-tests derhjemme. Ellers bed dine læree, om I ikke må få flere prøver og tests. Men du skal nok gøre det når dine kammerater ikke hører det, tihi! Man kan sagtens øve sig i at gå til prøve.

  • Rebecca, Pige, 15 år

Karakterer gælder ikke rigtig i 8 klasse. 7 er en meget god karakter… og din karakter viser ikke hvor god du er.. du kan altid have gode og dårlige dage når du tager prøver…

HUSK! At den karakter du får kan altid gå op hvis det går dig på.. du skal bare øve dig.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat