Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan nogen overhovedet lide mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Forstår godt hvad du mener, men nogle gange hvis der er en fra ens klasse der har noget i klemme med en, kan resten af klassen let blive tavs, men når det kommer til stykke har man mange flere venner end man tror.
Men folk gider heler ikke rigtig at være duks, men er enig med pige, det er helt normalt at følge man ikke er god nok, så måske skal du bare begynde at sige alle de ting du er god til, de virker ret åndsvagt , men nogle gange har man brug for det.
Håber du for det bedre

  • Løkke, 16 år

Hej jeg tror ikke at du skal tænke det som om at de ikke kan lide dig eller er der noget galt med dig. For det kunne lige så godt være at det bare var fordi at det er super kedeligt at være duks og de bare gerne vil hjem og slappe af. Har selv prøvet at stå i nogle lignende situationer men der bliver man altså nødt til at tænke at der er ikke noget galt men at man er god nok som man er.

Kh mig

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej😊
Det kender jeg godt!!❤
Du er altid vigtig i nogens hoveder
Der er folk der elsker dig. Der er folk der har brug for dig. Der er mange der har brug for dig LIGE SOM DU ER! IKKE anderledes
Mange unge har den følelse og jeg vil fortælle dig: DU ER GOD NOK SOM DU ER! Alle er gode nok!
Knus og kram fra mig♥

  • 😜, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat