Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan min veninde lide min k?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal spørger din veninde (som vi lige kalder for X) om hvorfor hun bagtaler dig og siger falske ting om dig. Det kan være at hun måske er jaloux på dig eller noget…

  • Nej, Pige, 12 år

Hej pige på 12.
Jeg syns du skal tage en snak med din veninde om det, for det er ikke okay at bagtale nogen, selvom man jaloux. Det kan være at hun selv godt kan lide ham. Jeg har selv været ude for at min veninde var forelsket i den samme som mig, og der fortalte jeg hende hvordan jeg havde det, og så fandt hun ud af at ham drengen faktisk ikke betød så meget.
Jeg håber du finder ud af det
Kh. Pigen på 11

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej pige på 11 år.
Jeg er rigtig ked af at høre du har sådan en veninde. Det du skal gøre er at sige til hende du ved hvad hun går og siger og bagefter skal du bare stoppe med at være veninder med hende. Du kan selfølgelig også bare tage en pause fra hende. Det skal jeg ikk bestemme. Det kan også være svært at sige det til hende alene så du kan skrive det til hende eller få nogle til at sige det sammen med dug kh Mig<33

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat