Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke skole

Hej jeg er en dreng på 13 år og jeg har tit svært ved at være i timerne ikke fordi jeg ikke kan følge med eller noget men jeg bliver på en måde bare overvældet og bliver nød til at gå ud af timen og nogengange resten af skoledagen

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

PS det sker normalt et par gange om ugen

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Snak med din forældre om det

  • Maria, Pige, 15 år

Jeg er selv 13, en pige dog, men jeg havde det samme problem for ik særlig lang tid.
Jeg har ik så mange råd men kan da prøve at fortælle hvad der hjalp mig.

Jeg snakkede med min lærer flere gange om ugen for at få snakket om hvad end jeg nu havde på hjernen, da det var en stor af grunden til at jeg havde det skidt.

Jeg brugte rigtig meget tid på ting der gjorde mig glade og slappede mig af. Det kan være at lytte til noget musik du godt kan lide eller bruge tid på en sport du går op i.

Som jeg sagde har jeg ik mange råd… men håber det bare kan hjælpe en smule.

  • Louise, Pige, 13 år

Tak for jeres råd det vil jeg da prøve når skole starter igen

  • Drengen der spurgte, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat