Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa! Jeg er 10 og jeg er kærligheds expert! Jeg vil så gerne hjælpe dig. Vis du vil være i et forhold med ham, bliver du simpel hent nødt til at sige det til ham. Jeg er ked af at høre at du ikke tør at spørge ham. Men mit bedste råd er bare at kaste sig ud i det og være sig selv. Siger han nej, siger du bare okay, det er fint. Og så venter du på at det rette øjeblik kommer. Men det virker som om han også er interesseret i dig. Så bare ver dig selv, og tag en dyb inåning, og spørg ham. Synes du det virker pinligt eller er genert kan du tage en veninde i hånden eller få hin til at gemme sig og kigge på. Så kan du føle dig mere tryg fordi at du ved din veninde vil hjælpe. Den måde du kan få fat i ham er at gå hen til ham. Spørge: må jeg lige tale lidt med dig tak, og så kan du spørge. Jeg vil anbefale at have en veninde til at stå og gemme sig og lige kigge lidt om alt er i orden. Ellers kan du få hende til at sige til ham at han skal komme fordi du vil tale med ham. Håber det hjalp. Og det bedste held og Lykke med din gode ven. Jeg håber jeg var en hjælp for dig🙃

  • Maja, Pige, 10 år

ahhhhh, har stået i det helt samme problem, syntes virkelig bare at du skal sige det, for tænker ikke det vil betyde noget om 5 år, hvis han nu sagde nej, og tænk på hvis han føler det helt samme, men du så aldrig fik det sagt… måske er han ligeså genert som du er, du kan måske få dine venner til at spørge ham om spg om dig, så du ved hvad han syntes om dig osv… anyways, syntes du ska gøre det- GO GIRL!!

  • pige, Pige, 14 år

Det at være kærester betyder at man hænger en masse ud sammen, er glade for hinanden, og har aftalt at man er kærester. Måske kan du arbejde på at I kommer til at hænge en masse ud sammen, bliver glade sammen, og SÅ se om han ikke vil være kæreste med dig. Jeg tænker, hvis I allerede snakker en del sammen osn., så er det nemmere at spørge om han vil hænge ud efter skole end at spørge om I skal være kærester. Kærester er også lidt noget man bliver, når man har lært hinanden godt at kende, så jeg tænker det kan komme naturligt, hvis I får en masse dejlig hænge-ud-tid sammen.
Det lyder mega spændende – god fornøjelse! Og så bare tag det så chill som muligt!

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat