Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad sker der seriøst

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kan du ikke skifte til en anden klasse på skolen? Ellers kan du godt skifte skole selvom det er i 8. Har selv mange fra min klasse der er skiftet i 7 og 8, og der var ikke noget problem, dog tror jeg det er forskelligt.

  • Emilia, Pige, 15 år

Jeg synes du giver svaret selv: Mit niveau er faldet ekstremt. Altså det er jo ikke derfor man går i skole, det er for at lære noget. Jeg havde nøjagtig det samme problem. Drengene, eller en bestemt slags drenge, jeg behøver vist ikke sige mere, alle ved hvad jeg mener, ødelagde det hele. De råbte og skreg og brugte grimt sprog og lærerne kunne slet ikke styre det. Jeg lærte absolut ingenting og selv om jeg havde et par gode veninder blev jeg enig med mine forældre om at skifte til en privatskole. Det er det bedste jeg har gjort. Der er ro og respekt for lærerne og vi laver lektier og lærer en masse. Så det ville jeg godt anbefale hvis dine forældre har råd.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hey Emilia
Det at skifte til parallel klassen er helt udelukket, de er være end os
Jeg vil prøve og snakke med mine forældre om at skifte

  • Hende med problemet, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat