Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg vil skifte skole, men tror ik jeg må

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det kan godt være svært at tale omkring at flytte skole med dine forældre, men hvis du ikke for noget ud af undervisningen eller føler dig alene. Kan det være rigtig svært at lære noget hvis du ikke trives socialt. Mit råd er helt klart du måske snakker med en lærer, selvom det kan være svært. Du kan også forsøge at snakke med dine forældre. Men hold fast i din beslutning og du skal være 100% sikker på at det er det der er bedst for dig. For mig selv har jeg også gerne villet flytte skole og det vil jeg stadig, men da jeg kun har et år tilbage i skolen. Tænker jeg godt at jeg kan overleve. Men det er også klart da jeg har nogle jeg kan snakke med i min klasse. Mit gode råd er helt klart at søge ud af klassen og finde venner på årgangen. Og i er heller ikke så gamle endnu derfor er det måske også meget lettere at få venner.

  • NP, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat