Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige

Hej jeg er en pige på 12 år.

Mit problem er at jeg er ordblind og det påvirker i skolen.

I skolen vil de ikke være sammen med mig i dansk fordi jeg ikke kan læse og skrive. det er jeg ked af, ved ikke om jeg skal sige det til dem for de tænker slet ikke over det

Og jeg har sagt det til min mor men hun tror ikke på det. Og jeg tør ikke sige til min lærer. ( det nye klasser jeg kender dem ikke særlig godt ) Og jeg tør ikke sige til min lærer. da jeg fortalte dem at jeg var ordblind startede det.

Og jeg svømmer i lektier, og jeg har ikke nok tid til at lave dem men min mor siger at det var .

Hvad skal jeg gøre .

Kærlig hilsen pige på 12 år

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej! Du skal kun sige det til din klasse hvis du har lyst. Du behøver ikke forklare dig for dem, det er jo ikke din skyld❤️! Måske kunne du tale med andre end din mor. Har du en far, bedsteforældre eller tante, kunne de måske hjælpe dig, med at få overbevidst din mor om at det er et alvorligt problem for dig.

  • Løven, Pige, 14 år

jeg har selv en i min klasse som er ordblind og hun får hjælp af vores lære. Så jeg syntes at du skal sige det til din lære så hun/han kan hjælpe dig og så skal du nok nå at blive rigtig god til at læse og skrive💕
held og lykke 😊

  • blomst, Pige, 10 år

Der er en dreng min klasse han er også temmelig ordblind, men han har fået noget noget hjælp. Og han er moske ikke den bedste til at læse, men nu kan han læse det meste med lidt ekstra tid, man behøver ikke være god til alle fag. Ellers så snak med andre end din mor så de kan sige det til hende. På den måde ved hun at du mener det.

  • Boi, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat