Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg kan ikke lig min klasse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige
kan virkelig godt forstå at det ikke er rart. Du skal vide du ikke er den eneste. Har du måske en veninde/ven der ikke går i din klasse, kunne du kontakte den. Det er bare vigtigt du ikke går alene med den følelse. Eller har du måske en lærer du kan snakke med. De ville nok forstå, de er der trosalt for at hjælpe.
For mange er det også svært at være hjemme i corona. Ved ikke med dig, men hvis du godt kunne tænke dig at se mere til din klasse, kunne du måske arangere noget bingo for hele kalssen, eller bare pigerne. Du kunne også foreslå among us eller bare noget hygge snak. Tænker ihvetfald at det vil ryste dig tættere med klassen. det kan jo være folk slet ikke tænker sådan om dig, men det bare er noget du tror.
Håber mine råd kunne hjælpe
hilsen

  • anonym, Pige, 12 år

Hej jeg synes det er avligt du gå rundt og føler dig ked afdet. Da jeg lige havde fundet ud af at jeg havde ADHD så var jeg også bange for at dem fra min klasse ikke kunne lide mig og jeg havde mange gange prøvet og være med i fællesskabet men det kunne jeg ik jeg passede ik ind men så en dag sagde jeg det til alle og så vidste de det og de vidste jeg følte mig din for så de prøvede og tage mig ind i legene Og heldigvis idag går det meget bedre . Håber det bedste på dine vejen ♥️♥️♥️♥️♥️🙂

  • Bille Ellish, Pige, 11 år

Kære du
Jeg kender godt den føles at ingen gide og være sammen en altså jeg kommer fra en udland altså jeg kommer fra Syrien og fordi alle dem i min klassen de er dansker så bliver jeg også noglegange kalt negersøger men selvom jeg hader og enrum det så hjælp det og sige det til min og min lære sankeder men dem der mårbede mig og de sagde undeskyld du kan måske siger det til din lære at du ikke har nogle venner altså at ingen gide og leger med dig man skal i skole for og lære noget man skal også i skole får og få gode venner men det gøre du ikke hvis du ikke siger til nogle det er rigtig vigtig og sige det til nogle de kan måske hjælpe dig
Det hjælpe altid og siger det til nogle.
🙂🙂🙂🙂

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat