Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan ikke koncentrere mig

Hej jeg er en pige på 12 år

 

jeg har et stort problem for jeg kan ikke koncentrere mig og har haft det sådan siden jeg begyndte i skole jeg har flyttet klasse en gang pga. Det

 

jeg kan ikke hænge sammen og minder mest af alt om en zombie hvad skal jeg gøre?!

Pige
Svar fra andre

Børn

Hej hvis det er i timerne og sådan du ikke kan koncentrere dig, kan det være fordi der er noget der distrahere dig, så hvis du fx. altid har facebook eller sådan et eller andet åbent på cmoputeren, så prøv at lukke den, og kun bruge den, når du skal.
Hvis det er fordi du ikke aætid forstår alt hvad læreren siger, og ikke kan huske det, kan du prøve og tage noter når din lærer forklare noget, så koncentrere du dig om det, og du husker det bedre når du skriver det ned.
HVis det fordi du gerne vil lavet noget hele tiden, kan du prøve og få sådan en lille “bold” som du kan sidde med i hånden.
Prøv eventuelt og snakke med din lærer om det. Men det ved jeg at mange skriver, og mange kan ikke lide at snakke om sådan nogle ting med sin lærer.
Men jeg håber du finder en løsning.
KH. Pige 14

  • Anonymous, 1 år

det kan være noget på dit bord der distrahere dig, så prøv at have en helt rydet bord. Og kig meget på læren, eller den der snakker.

  • Anonymous, 14 år

Tak for alle de fantastiske råd 😉

  • Anonymous, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat