Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan ikke finde ud af at tale med drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har også fået en ny pige i klassen. Jeg vil gerne snakke med for at finde ud af hvem hun er, men man ved ikke, hvordan man skal snakke til hende. De fleste kigger nok på fra sidelinjen, men hvis du kunne snakke med pigerne i nærheden af drengene kan det være at det går hurtigere, hvis du bryder isen er jeg 80-90% sikker på de vil snakke alligevel.

  • Qwop, Dreng, 14 år

Hej!
Det er ikke fordi at du er mærkelig også selvom at det er det du tror! Du skriver at du gerne vil bruge isen så stresset med at få dem på Snap. De synes helt sikkert at du er utrolig pæn, klog og dygtig, og derfor TØR de ikke snakke med dig af frugt for at blive afvist i værste tilfælde: Lige foran deres venner!! Håber at det hjælper og held og lykke!

  • Dreng, Dreng, 14 år

Et gå råd er at laje sammen med pigerne i starten så kommer drengene også

  • Filip, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat