Brev

jeg har ingen venner i min klasse

Jeg føler mig alene.

De kalder mig ting som fufu dame og lære

fordi at jeg følger reglerne og de ikke gøre

jeg bliver også kaldt en snetger

det er vis man sladder når en person gør noget

jeg har ingen at sanke med om det

jeg har sagt det til nogle par stykker

men de har bare drillet mig med

at jeg ikke har nogle venner

det er mit brev

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej Pige. Alle har det svært i den alder, og dine klassekammerater har det helt sikkert også svært – også selvom de holder det for sig selv. Nogle gange slår man ud hvis man selv har det dårligt, og jeg synes, at du er super sej for at søge hjælp. Det bliver meget bedre med årene, det lover jeg dig : )

  • Holland, Dreng, 19 år

Hej ❤
Jeg har nok været på lidt den samme måde som dig – fulgt reglerne (for det meste😅), sagt ting til lærerne de andre ikke ville sige, sagt fra når noget ikke var ok, taget ansvar osv. Nogle gange har jeg taget for meget ansvar, hvilket har været hårdt, men efter jeg flyttede skole i 7. klasse fandt jeg ud af, at sådan er jeg bare og det har jeg det faktisk rigtig godt med!
De andre kalder mig nogle gange for “klassens mor,” og det er fint, så længe det bare er for sjov. Hvis nogen synes jeg er træls fordi jeg tager mere ansvar end dem, er det deres problem, jeg behøver ikke være venner med alle 😊

Håber du finder ro til at være dig selv, uanset hvordan den udgave af dig ser ud ❤
Kram og hep 🎉🔥🙌

  • B., Pige, 15 år

Hej.

Det kan de da ikke være bekendt. Jeg er også 12 år, da jeg gik i 4. klasse blev jeg holdt udenfor og havde ingen venner. Jeg skiftede skole og fik det meget bedre. Ved dine forældre det?? Hvis de ikke gør det så fortæl dem det. De kan helt sikkert hjælpe!!! Måske skulle du og dine forældre overveje at skifte skole eller måske bare at skifte klasse.

Held og Lykke, jeg håber virkelig at du får det bedre💗

Håber det hjalp🥰

-pigen der virkelig håber at du får det bedre.

  • Pigen der prøver at hjælpe, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat