Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg hader skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

så vi 2. jeg går selv på en privatskole, med meget store krav, og meget boglighed, så jeg kan virkelig godt forstå du har det sådan. skolen bliver bare sværere, og sværere, og man bliver bare selv trættere og trættere af skolen. men på den positive side lyder det som du er ret god i skolen, og ikke føler det som det sværeste. mit råd er at hvis skolen bliver for meget så må man gerne holde et par fridage (uden det bliver for meget), så man lige kan nå at gøre det som man faktisk selv vil.

kan høre du skal på efterskole, fedt! på et efterskole år har jeg ihvertfald hørt fra mange at man udvikler sig virkelig meget, så hvem ved, om du vil noget helt tredje når du har gået på efterskole? min pointe er at du har massere tid til at tænke over hvad du gerne vil, så jeg synes slet ikke du skal bekymre dig om det.

xx

  • xx, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat