Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg føler jeg er for god fagligt….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde, jeg forstår godt du skriver ind, det bestemt ikke sjovt at gå i skole hvis man føler det for let.

Prøv at snak med din lære og forældre om du måske kan få nogle svære opgaver i timerne. Når nogen fra din klasse får en opgave i fx mat, kan du måske få lov at få den på 7. Klasses neivu*

Ellers så kunne du måske blive rykket en klasse op, hvis dine lære og forældre er enige med dig.
Mit råd er kort, få det sagt højt, det hjælper. 😊

  • Hilsen mig ☺️, Pige, 15 år

Jeg havde det også meget på samme måde, og jeg synes også generelt at skolen jeg gik på var ret dårlig. Så jeg kiggede efter skoler (dog ikke private, for jeg gad det ikke helt) og endte med at finde en hvor det lignede at det falglige niveau lå højere. Men det kommer meget an på hvor man bor, altså med de forskellige mængder af skoler. Ellers kan det være en mulighed at gå en årgang op, men det tror jeg kan være ret hårdt på mange måder.

  • Gut på 15, Dreng, 15 år

Jeg gik i klasse med en masse tosprogede. Drengene larmede og lavede ballade og ville ikke lave noget og de stakkels lærere ku ikke gøre andet end at prøve og holde bare lidt ro og orden. Vi lærte ingenting for man ku ikke høre hvad der blev sagt. Så flyttede mine forældre mig til en privatskole. De få tosprogede der er her er megadygtige og vildt ambitiøse og der er ro i timerne. Jeg er så glad for skiftet. måske du kunne skifte skole, altså afhængig af hvad der er af muligheder?

  • Clara, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat