Brev

Jeg får ikke nok hjælp i skolen

Kære Børne telefonen

jeg får ikke nok hjælp i skolen

jeg kan sidde og have hånden op i flere timer.

Dreng, 10 år
Svar fra andre

Børn

Jeg kender det godt selv. Det er mega frustrerende at sidde med hånden oppe, og der så ikke kommer nogle lærer. Og man kan nemt derfor blive rastløs, ukoncentreret eller sur.
Mit bedste råd er enten at sige det til dine forældre, og at du føler, det er uretfærdigt. Eller så kan du prøve at sige det til din lærer. Jeg er sikker på de er forstående.

  • hat#, Dreng, 16 år

Jeg synes du skal snakke med dine forældre, så de kan tage en snak med dine lærere om hvorfor du ikke får den hjælp som du har brug for.

  • L, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat