Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er så dårlig til matematik

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey👋

Jeg er selv stærk i matematik, men er vildt dårlig til engelsk, og fatter ikke en brik af hvad læren siger og bar også ved at brydesammen, for nogle måneder siden.😑

Mit råd er at sige det til læren, måske få dine forældre til at skrive det, jeg syntes også det var vildt pinligt og ville ikke have min klasse skulle vide noget om det, men da min læren vidste det, var det som om, at en tung byrde blev løftede. Nu hjælper hun mig så, men uden at hele min klasse skal kigge på…

Og hey, alle har svært ved et eller andet og du er sikkert godt til noget andet💪

Håber mit råd kunne hjælpe💖

  • K.H den anonyme pige, Pige, 12 år

Hej
Jeg er ret god til matematik, men når Min mor er ved, at forklare noget er jeg også ved at bryde sammen. Jeg vil anbefale at du går ind og ser nogle matfessor eller Youtube videoer om det du har svært ved.

  • F, 17 år

Jeg har det præcis ligesom dig med matematik! Men jeg ville bare lige sige, at du ikke er alene om det!
Jeg har sagt til min matematik lærer om jeg ikke kunne få noget extra hjælp til matematik, fordi det hele sejler for mig! Og nu har jeg fået en extra lærer, og det er blevet lidt bedre end før. Så endelig sig til din lærer, at du har det svært, for jeg er sikker på at de gerne vil hjælpe dig.

  • Lilly, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat