Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er Mærkelig??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg har det på næsten samme måde som dig det jeg synes du skulle gøre er at prøve at ignorere dem. Hvis det ikke virker så prøv at snak med din lære så kan det være hun kan snakke med pigerne om at det er godt og være anderledes eller snak med din mor eller din veninde.
I min klasse har vi noget der hedder klassens tid hvor hvis der er noget man vil sige til klassen kan man sige det der. Det synes jeg du skal gøre eller få du lære til at sige til klassen du er som du er.
Hilsen mig.

  • Anonymous, 11 år

Du slet ikke mærkelig. Du faktisk helt normal. Det kan godt være du har andre interesser end de andre piger fra din klasse, men det betyder altså ikke du mærkelig sødeste. Der sikkert også nogle andre piger fra din klasse der har andre interesser. De står måske bare ikke ved dem, som dig. Det sejt af dig. Ikke stop dine interesser, okay?

  • Anonymous, 15 år

Jeg er også en pige på 12 og har de præcis samme interesser som dig dem i min klasse syntes ikke at jeg er mærkelig kun for sjov☺️ Men jeg har mange andre udfordringer/problemer i livet alle har noget som de har svært ved jeg har raspekt for dem der tør at skille sig ud, være sig selv og have sin egen mening men søde du er ikke mærkelig du er UNIK OG SEJ så vær ligeglad med hvad de siger og bare så du ved det dem der gør sådan noget er for det meste dem der har det svært

  • Den unormale, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat